czyli best of coś-tam ;-) - [SPRZEDAM] Glenfiddich 12YO, 15YO, 18YO
MaltMaster - Śro Lis 14, 2012 9:37 pm
zgadzam sie
oscarez - Śro Lis 14, 2012 9:38 pm
| Rajmund napisał/a: | | No chyba, że w ramach samoumartwiania się. Wtedy to rozumiem. Ale może od razu chwyć za Loch Lomond NAS. Albo tak, nie przymierzając, Glenkinchie. Żadnych półśrodków. |
albo Glenmorangie...aa sorry miało być o whisky
MaltMaster - Śro Lis 14, 2012 9:40 pm
tak 51 exellansow i jeszcze dwa dojada w przyszlym tygodniu
Pawloff - Śro Lis 14, 2012 10:13 pm
| rosomak napisał/a: | | ...a takze niestety 30 (bardzo drewniana moim zdaniem...). |
Ciekawe jak bardzo te same OB potrafią się różnić... Na spotkaniu w warszawie piliśmy 30 YO i drewna nie było tam wcale, a do tego była płaska i 15 solera oraz 21 carraibian przebijała ją wielokrotnie swoją złożonością i dojrzałością... w tym zestawieniu
Po co ja sampla przed jej próbowaniem, brałem na wyjazd...
Jak już bym miał się katować Fidikiem 30 XXX to zdecydowanie lepiej wydać te pieniądze na zakup 6 butelek 15-tki...
Anonymous - Śro Lis 14, 2012 10:31 pm
Chyba wstyd pisać, ale cóż, 21 nawet mi smak... Tzn chciałem rzec, że nawet była na 6 ...
Wiktor - Śro Lis 14, 2012 10:39 pm
No.
rosomak - Śro Lis 14, 2012 10:40 pm
| Pawloff napisał/a: | | Ciekawe jak bardzo te same OB potrafią się różnić |
Jest do sprobowania u Wiktora i jakos nie znajduje amatorow na zadnym ze spotkan, ktore sie u niego odbywaja. Moze inne serie sa lepsze, ale z tego co czytam po blogach/opisach to watpie - jak ktos chce poczestowac nowa wersja to chetnie - zestawimy z excellencem i ocenimy.
Pawloff - Śro Lis 14, 2012 10:51 pm
| Danielito napisał/a: | Chyba wstyd pisać, ale cóż, 21 nawet mi smak... Tzn chciałem rzec, że nawet była na 6 ... |
w tamtym zestawieniu wypadla calkiem przyzwoicie, a 30 XXX zamiatala pod dywan i zdeptala bez skrupulow...
rosomak - Śro Lis 14, 2012 10:55 pm
Co tylko pokazuje jak niski byl poziom pozostalych......
Wiktor - Śro Lis 14, 2012 10:58 pm
| rosomak napisał/a: | | jakos nie znajduje amatorow na zadnym ze spotkan |
Ale za to w jagnięcej pieczeni sprawdza się idealnie
p1l3k - Czw Lis 15, 2012 12:02 pm
Jako, że potrzebuję gotówki a "towar" zalega mi jedynie na półce jestem skłonny sprzedać całość za 350zł (to chyba nie jest wielka cena), jednocześnie bardzo proszę o nie spamowanie
ps. co to jest jak nie Whisky? piwo? czy może napój alkoholowy?
Pawloff - Czw Lis 15, 2012 12:49 pm
| p1l3k napisał/a: | | Jako, że potrzebuję gotówki a "towar" zalega mi jedynie na półce jestem skłonny sprzedać całość za 350zł (to chyba nie jest wielka cena) |
dorzuć jeszcze zgrzewkę Pepsi i kto wie...
| p1l3k napisał/a: | jednocześnie bardzo proszę o nie spamowanie |
wyrażania opinii na temat produktu na otwartym forum zabronić raczej nie można...
Spróbuj może wystawić na e-bayu i wtedy zbadasz, czy wielka, czy nie wielka... a i też nikt nie będzie mógł wtryniać się do Twojej aukcji
MaltMaster - Czw Lis 15, 2012 2:50 pm
p1l3k, na tym forum raczej nie sprzedasz butelek w wersjach podstawowych bo panowie na tym forum raczej "gardza" takimi wypustami.ja sam wielokrotnie bylem celem roznych mniej lub bardziej wyszukanych docinek,wiec radze poszukac nabywce gdzies wsrod znajomych.
Pawloff - Czw Lis 15, 2012 3:22 pm
| MaltMaster napisał/a: | | p1l3k, na tym forum raczej nie sprzedasz butelek w wersjach podstawowych bo panowie na tym forum raczej "gardza" takimi wypustami... |
za dobrą cenę myślę, że zainteresowanie się znajdzie, sam jeszcze kilka lat temu chętnie bym odkupił...
Proponuję zachować odrobinę dystansu... Jeżeli ktoś będzie zainteresowany z pewnością odezwie się na priva.
| MaltMaster napisał/a: | | sam wielokrotnie bylem celem roznych mniej lub bardziej wyszukanych docinek,wiec radze poszukac nabywce gdzies wsrod znajomych. |
nie brałbym uwag na temat opisywanej whisky osobiście... z tego co czytałem to wychwalałeś mizernoty i krytyka posypała się pod kontem opisywanych butelek i sposobu doboru kolekcji... a nie osoby kolekcjonera...
Sam nick "MaltMaster" pewnie też prowokuje osoby, które naprawdę wiedzą coś o maltach, żeby Cię sprowadzić na ziemię...
MaltMaster - Czw Lis 15, 2012 3:26 pm
a mozesz przytoczyc mizernote ktora wychwalalem?bo nie przypominam sobie
[ Dodano: Czw Lis 15, 2012 3:29 pm ]
wiesz co,czepiasz sie nicku?nick to nick,wybralem sobie taki zeby kojarzyl sie z whisky i tyle
[ Dodano: Czw Lis 15, 2012 3:31 pm ]
pewnie chodzi ci o glenkinchie?tak mysle.wiesz wtedy to byly poczatki i nie wiedzialem za wiele.mlody kierowca tez nie zaczyna od ferrari,prawda?
|
|
|