czyli best of coś-tam ;-) - [SPRZEDAM] Glenfiddich 12YO, 15YO, 18YO
oscarez - Czw Lis 15, 2012 8:31 pm
Pewnie, że zaczynałem. Zaczynałem też kiedyś grać na ruskiej gitarze w której struny były cm od gryfu, stroiła na 2 pierwszych progach a z palców leciała krew. I jestem miłośnikiem gitar i gry. I wierzcie mi, na takiej już nigdy nie zagram.
Co jakiś czas zjawia się tutaj ktoś kto bezczelnie zarzuca brak tolerancji, brak poszanowania dla kiepskich whisky czy to że otwarcie mówimy, że ta i ta oto jest poprostu fatalna. I niestety dlatego, iż nie zgadzamy się ze zdaniem, że każda dobra jak komuś smakuje to "pasjonatami whisky" niestety nie mamy prawa siebie nazywać. I wszyscy Ci pasjonaci nie zdają sobie sprawy z jednej podstawowej rzeczy. Mianiowicie przychodzą tutaj, wchodzą na nie swoje forum, do ludzi których nie znają, nikt ich tu nie ciągnie, pokusiłbym się nawet że na siłe nie zaprasza i chcą za wszelką cenę zmieniać zwyczaje jakie tutaj panują. I to uważam za bezczelność. Tak jakbym przyszedł do kogoś do domu i stwierdził że gospodarz ma do dupy zasłony i mu powymieniał. Panie master niech,że się Pan ogarnie. Takie tutaj są zwyczaje, a Pan tu podobno nowy (choć podejrzenie mam inne) i albo Pan uszanuje, a jak Panu nie pasuje to do innej piaskownicy.
I niestety na koniec mojego przydługiego wywodu muszę zmartwić następnych potencjalnych "rewolucjonistów". Tendencja tego forum i spotkań z nim związanych jest taka, iż cel jest pić coraz lepsze,a co za tym idzie coraz droższe (naturalna gradacja) whisky. Podstawki nawet niezłe (bo kiedyś takie bywały) mamy za sobą i raczej idziemy wyżej. Jeśli ktoś ma ochotę stać w miejscu to proszę bardzo. Ale niech nie sprzedaję tej ideologii tutaj bo nie miejsce na to.
PS. nabiłbym z tego z 10 postów...cholera, marnotrawstwo...
MaltMaster - Czw Lis 15, 2012 8:52 pm
do mnie ten post jest adresowany?panie oscarez?
no i widzi pan,znowu jakies podejrzenia ze pod kogos sie podzszywam.sam sie ogarnij,albo idz do policji sledczej
oscarez - Czw Lis 15, 2012 8:57 pm
| MaltMaster napisał/a: | | do mnie ten post jest adresowany? |
nie inaczej.
MaltMaster - Czw Lis 15, 2012 8:57 pm
i niczego nie chce zmieniac,ale kazda wypowiedz tu jest krytykowana wiec jak tu mozna rozmawiac,czlowieku popijaj co chcesz,tylko nie kpij z kogos jak ktos nie kpi z ciebie
[ Dodano: Czw Lis 15, 2012 8:58 pm ]
dlugo pan nad nim myslal?
oscarez - Czw Lis 15, 2012 8:59 pm
| MaltMaster napisał/a: | | dlugo pan nad nim myslal? |
mało że długo. Nawet postawiłem fiddika znajomemu literatowi żeby mi go tak sformułował
MaltMaster - Czw Lis 15, 2012 9:01 pm
widac ze pisany pod wplywem%
[ Dodano: Czw Lis 15, 2012 9:02 pm ]
co cie tak zabolalo ze tak sie unosisz??
oscarez - Czw Lis 15, 2012 9:02 pm
| MaltMaster napisał/a: | | widac ze pisany pod wplywem% |
co literat to LITERat
MaltMaster - Czw Lis 15, 2012 9:03 pm
troche skladnia szwankuje...poczatkujacy chyba
oscarez - Czw Lis 15, 2012 9:05 pm
| MaltMaster napisał/a: | | troche skladnia szwankuje...poczatkujacy chyba |
jaki fiddik taki literat
MaltMaster - Czw Lis 15, 2012 9:05 pm
mogles postawic cos lepszego
oscarez - Czw Lis 15, 2012 9:08 pm
szkoda było zważywszy komu ten post był przeznaczony
MaltMaster - Czw Lis 15, 2012 9:09 pm
cecha ludzi inteligentnych jest chec zakonczenia sporu.wiec koncze
nie byloby tej klotni gdybys odpowiedzial normalnie jak zapytalem co ci sie nie podoba w glefiddichu,a ty odpisales do mnie w stylu ze lubisz uderzac w stol,ze jakies nozyczki itd.,ze sie podszywam.zaczales szydzic z mojego nicku wiec dlatego ta cala zadyma,bo w kasze dmuchac nie dam i chamstwa nie toleruje.jestes prowokatorem,a zwaliles ze ja tu wchodze z butami i chce rewolucji.
przemysl to i koniec tematu.
wyciagam reke na zgode.przyjmujesz????
[ Dodano: Czw Lis 15, 2012 9:10 pm ]
po tym co napisales stwierdzam ze jestes CHAMEM
oscarez - Czw Lis 15, 2012 9:13 pm
| MaltMaster napisał/a: | | dlugo pan nad nim myslal? |
| MaltMaster napisał/a: | | troche skladnia szwankuje...poczatkujacy chyba |
| MaltMaster napisał/a: | | widac ze pisany pod wplywem% |
| MaltMaster napisał/a: | | po tym co napisales stwierdzam ze jestes CHAMEM |
okrutnym.
MaltMaster - Czw Lis 15, 2012 9:20 pm
na twoj temat napisalem juz wszystko.pozdrawiam