To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
bestofwhisky.pl
Forum koneserów i pasjonatów | Hejtujemy od 2005 roku

BOW.VIP Club - Oficjalne Spotkanie BOW jesień 2017

Wiktor - Czw Mar 09, 2017 7:49 am
Temat postu: Oficjalne Spotkanie BOW jesień 2017
29.9-1.10.2017 "Owocowym Szlakiem" - w Starym Mlynie, albo i nie :cool: Miejsce spotkania zostanie ustalone wkrótce.
Profil: klimaty owocowe, jesienne. Multifruit w wersji light. Spotkanie ma szanse być wzbogacone przeglądem Bunnahabhain z najlepszego ;) rocznika. Owoców tylko patrzeć!

Ostatnie przygotowania wkraczają właśnie w decydującą fazę, najwyższa pora pomyśleć więc o butelkach na spotkanie. To apel do tych, którzy być planują - względnie przyjazd rozważają - a butelki jeszcze nie mają. No właśnie, a może wcale nie butelka? Może zmienimy formułę? Zacznijmy od ankiety, by jak najlepiej wstrzelić się w oczekiwania forumowiczów.

Czekamy na szczere odpowiedzi (pełna anonimowość!).

Ciąg dalszy nastąpi... ;)

loom - Czw Mar 09, 2017 10:56 am

Wiktor napisał/a:
albo i nie

jako wirusofob trzymam kciuki

Wiktor - Czw Kwi 13, 2017 7:52 am

Wynika z powyższego, że został wybrany m.in. przegląd jednego z najlepszych roczników Bunnahabhain :twisted:
Zainteresowani taką opcją zakupową proszeni są o pilny kontakt - nadal można kupić butelkę stosunkowo niedrogo, a nawet - przy zakupie wspólnym - zupełnie tanio ;)
Poza tym oczywiście poruszamy się w rejonach owocowych i jeżeli ktoś dysponuje odpowiednią wg niego butelką, albo ma taką na oku - niech da znać.

W kolejności przechodzimy do określenia miejsca wczesnojesiennego spotkania.

Do wyboru trzy opcje:

1) USTKA

2) BLISKA OKOLICA WARSZAWY

3) STARY MŁYN k/Szczecina

Wszystkich zainteresowanych udziałem w spotkaniu prosimy o wstępną deklarację, która lokalizacja byłaby przez nich preferowana (np. "tylko opcja 1" albo "na pewno nie opcja 3"). Na podstawie Waszych głosów wybierzemy (wkrótce) miejscówkę, cieszącą się największym zainteresowaniem.

JacekBee - Czw Kwi 13, 2017 12:29 pm

Stanowczo opcja 2 :wink:

Ewentualnie, bo chyba wszyscy dość miło wspominamy: zamek w Łagowie

Przy całej mojej sympatii do Młyna, w drugiej kolejności Ustka.

Hubert - Czw Kwi 13, 2017 2:31 pm

Zdecydowanie opcja 3. Zdecydowanie nie opcja 2.
loom - Czw Kwi 13, 2017 2:59 pm

Zdecydowanie to można tam nakręcić "Wzgórza mają oczy 6" , "Psychozę 8" lub "Hostel 5: Zło z młyńskich stawów" ;) )))))
Rajmund - Czw Kwi 13, 2017 3:47 pm

Ja poproszę opcję "tylko nie Ustka"
Wiktor - Czw Kwi 13, 2017 4:48 pm

loom napisał/a:
można tam nakręcić

Jeśli Jacek podejmie się reżyserii, Loom założy studio i sfinansuje produkcję, to my już mamy odpowiedni scenariusz. Od razu na trzy części filmu. Podobno tak wychodzi taniej ;)

windham hell - Czw Kwi 13, 2017 7:15 pm

Opcja 2
Hubert - Pią Kwi 14, 2017 12:24 am

Nie wiedziałem ze loom jesteś taki delikatny i wrażliwy na warunki bytowe
Pozdrawiam :wink:

loom - Pią Kwi 14, 2017 4:32 am

Ja jestem w ogóle wrażliwy i delikatny :) .
Rajmund - Pią Kwi 14, 2017 8:00 am

Loomie, nie wiem czy skojarzyłeś, ale my będziemy świeżutko po wyprawie do Szkocji. Ja zamierzam jechać na spotkanie prosto z lotniska. Miejsce w samochodzie mam, jakby co :)
loom - Pią Kwi 14, 2017 12:40 pm

Rajmund napisał/a:
Loomie, nie wiem czy skojarzyłeś, ale my będziemy świeżutko po wyprawie do Szkocji. Ja zamierzam jechać na spotkanie prosto z lotniska. Miejsce w samochodzie mam, jakby co :)

Tak, połapałem się. Po tygodniowych szkockich "wakacjach" będę jechał na naparach ze szczeci. Dalsze picie skończyłoby się rozwodem albo naprawą wątroby. Tak czy siak, gratuluję wytrzymałości i zdrowia:)

Wiktor napisał/a:
Jeśli Jacek podejmie się reżyserii, Loom założy studio i sfinansuje produkcję, to my już mamy odpowiedni scenariusz. Od razu na trzy części filmu. Podobno tak wychodzi taniej

Nie ma problemu:). Zrobimy myk na "2 w 1". Windham będzie bohaterem. Wyposażymy go w kamerkę. Nim się dostanie do popromiennego młyna, zwiedzi całą Polskę i nagra z 20h materiału. Pomontujemy 6 odcinków "Z plecakiem ekstremalnie po Polsce", jakaś TVP Polonia wyemituje. Potem będzie bohaterem fabuły. Scenariusz zostawiam Wam, ale chciałbym żeby na końcu go zjadła wesoła rodzinka i te odrażające koty! :) ))

Wiktor - Pią Kwi 14, 2017 12:53 pm

Do Szkocji whisky pić? Szalony ;)
windham hell - Sob Kwi 15, 2017 3:31 pm

Loom wolę jakieś alternatywne zakończenie , rajd ku zachodzącemu słońcu ...