To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
bestofwhisky.pl
Forum koneserów i pasjonatów | Hejtujemy od 2005 roku

czyli lustra precz! - XI Spotkanie

RudeBoy - Sob Wrz 02, 2006 8:16 pm

Salut,
Rajmund napisał/a:
No przestań... Nie rób nam tego po raz kolejny... Ale wytrwały jesteś, to fakt... ;)

Rajmund, nikt w Olkuszu nie słyszał ani o Michu (o nim, o niej), ani o Slicku :? Musi to być najwyraźniej jakiś BOT, albo under18, albo keyboard warrior, albo ... :P

Zdrav,
--
RudeBoy

Rajmund - Sob Wrz 02, 2006 9:01 pm

Pawcio napisał/a:
Jestem po rozmowach z Pawłem z Łodzi i Zapendem , obaj maja jeszcze sami sie zgłosić ale wstępnie piszę żę maja być.!!

Hej, to dobra wieść :) Brakowało nam Zapenda ostatnimi razy. Zapendzie drogi, jesteś tu czasem?

Pozdrawiam,
Rajmund

[ Dodano: Sob 02 Wrz, 2006 10:03 pm ]
RudeBoy napisał/a:
Salut,
Rajmund napisał/a:
No przestań... Nie rób nam tego po raz kolejny... Ale wytrwały jesteś, to fakt... ;)

Rajmund, nikt w Olkuszu nie słyszał ani o Michu (o nim, o niej),

To by wyjaśniało jak mu się udało nie być aż 10 razy na Spotkaniu. On po prostu nie istnieje ;)

Pozdrawiam,
Rajmund

WD - Pon Wrz 04, 2006 12:03 pm

Mi tam ryba kiedy (się Kolega z Łodzi nie denerwuje :D ), jeżeli nic się nagle nie zawali to oczywista przyjadę.

Trochę szkoda, że tak późno, bo pogoda będzie do bani, ale ja mi ma Kuzyn w rękaw płakać... :roll:

Tylko jak kurna nie przyjedziesz :evil: ...

Pozdrav,

Wojtek K

michu - Pon Wrz 04, 2006 1:01 pm

RudeBoy napisał/a:
Rajmund, nikt w Olkuszu nie słyszał ani o Michu (o nim, o niej), ani o Slicku Confused Musi to być najwyraźniej jakiś BOT, albo under18, albo keyboard warrior,

keyboard warrior!???
:!: TO SKANDAL :!:

gdybyś tylko chciał RBoy spać ze mną w jednym pokoju, to na pewno bym przyjechał.. :twisted:

Wojciech - Pon Wrz 04, 2006 5:45 pm

Cześć,

Tomek to ma jednak dobrze. Dla Niego to nawet pogodę się wybaczy :D
Zrobiliśmy wstępną kalkulację imprezy przy 20 uczestnikach. Sądzę, że trzeba zapewnić na dwa dni 10 butelek whisky. Na pierwszy dzień 5 różnych Bruichladdich, a na drugi 5 innych ciekawostek. Proponujemy koszt imprezy ok. 250 zł na osobę. W tej cenie noclegi ze śniadaniami, catering na sobotę, jakieś suche jedzonko na piątek (w Modliszowie się sprawdziło :wink: ) i oczywiście whisky. Będą to raczej ciekawe pozycje, czyli niestety nie najtańsze. Co o tym sądzicie :?:
Na razie wstępne zgłoszenia:
Rajmund, Asia & Wojtek (a co z Łukaszem :?: nie musi nic jeść w Czechach), RudeBoy (mam nadzieję, że z RudeGirl), Szczecin x 3, Pawcio, Tomek x 2, Wojtek i ....
Może wreszcie Wałbrzych ruszy się z domu. W Karkonosze niedaleko, to nie wyprawa nad morze :lol:

Wojciech

RudeBoy - Pon Wrz 04, 2006 6:12 pm

Salut,
michu napisał/a:
keyboard warrior!??? :!: TO SKANDAL :!:

Skandal to grał w Dezerterze :twisted:

michu napisał/a:
gdybyś tylko chciał RBoy spać ze mną w jednym pokoju, to na pewno bym przyjechał.. :twisted:

Wiesz co, ja jestem otwarty na takie propozycje :mrgreen: Najpierw spacer, potem kolacja przy Lafroju, potem śniadanie i od nowa. Teraz odbędzie się to po raz 11-ty :D

Zdrav,
--
RR

Rajmund - Pon Wrz 04, 2006 9:41 pm

Wojciech napisał/a:
Na pierwszy dzień 5 różnych Bruichladdich, a na drugi 5 innych ciekawostek. Proponujemy koszt imprezy ok. 250 zł na osobę. W tej cenie noclegi ze śniadaniami, catering na sobotę, jakieś suche jedzonko na piątek (w Modliszowie się sprawdziło ) i oczywiście whisky. Będą to raczej ciekawe pozycje, czyli niestety nie najtańsze. Co o tym sądzicie

Mnie się podoba. Jasne, że bardziej by mi się podobało gdyby to było 25zł, a nie 250 ;-) ale trudno, jakoś damy radę. No i do Karpacza serce mi się rwie. A może w ramach porannej rozgrzewki wbiegniemy na Śnieżkę? Marszobieg Kotłem Łomniczki proponuję. Żadnych tam wyciągów ;-) Dla wyczynowców - w maskach pgaz ;-)
Tak czy owak, potwierdzam raz jeszcze swój udział. Spróbuję zaatakować resztę ludzi z okolicy. Są przecież wśród nich wielbiciele pysznych whisky ;-)

Pozdrawiam,
Rajmund

pawelb - Wto Wrz 05, 2006 11:02 am

czesc,

Z Lodzi wstepnie ze trzy sztuki a moze da sie namowic jeszcze kogos na I Zimowe Spotkanie z Whisky,
pawel

Kami - Czw Wrz 07, 2006 8:23 am

Tylko człeka nie było parę dni na forum a tu tyle postów sie posypało.
My z Martą sie oczywiście stawiamy, zresztą chyba i tak jesteśmy już dopisani do listy.
Asia, olej zaocznych bo Ci Wojtka spijemy i porobimy mu fotki z jakimiś sexownymi owieczkami :D

Wojtek - Czw Wrz 07, 2006 8:35 am

Z sexownymi owieczkami to pól biedy... gorzej jak by były z jakimś starym capem :lol:
Ale co do spicia to będę trzymał za słowo ! :D

RudeBoy - Nie Wrz 17, 2006 11:14 am

Salut,

Bym zapomniał: Piotr ElBocheno z Wawy też się pisze, można rzec, że już tradycyjnie, bo trzeci raz :D

Zdrav,
--
RudeBoy

Pawcio - Wto Wrz 19, 2006 12:52 pm

Super, a jak tym razem jedziemy??
ryba - Czw Wrz 28, 2006 8:18 am

Ustalę , czy Paweł brał moją osobę pod uwagę XI spotkanie , w każdym razie piszę się na nie.
Pozdrawiam
Sławek

WD - Pią Wrz 29, 2006 9:12 am

Program OK, koszty akceptowalne.

Tylko pogodę zamówcie :D

Z drugiej strony I Spotkanie było jeszcze później a pogoda dopisała...

Trzymać mi wszyscy kciuki! Tzn. sobie trzymać, nie mnie :wink:

Wojciech - Pon Paź 02, 2006 4:33 pm

Cześć,

Pogoda zamówiona, na pewno będzie. Klimat też :lol:
Mamy już początek października i wszyscy niezdecydowani mogli już podjąć decyzję.
Oczywiście jedynie słuszną :wink:
Przy zakładanych 20 osobach koszt imprezy powinien wynieść 250 zł od osoby.
Prosimy o ostateczne deklaracje na mail Dawida: dav.phx@interia.pl i wpłatę zaliczki
po 150 zł. Dokładne dane i numer rachunku mailem.

Pozdrawiam
Wojciech