czyli lustra precz! - XI Spotkanie
RudeBoy - Sob Wrz 02, 2006 8:16 pm
Salut,
| Rajmund napisał/a: | No przestań... Nie rób nam tego po raz kolejny... Ale wytrwały jesteś, to fakt... |
Rajmund, nikt w Olkuszu nie słyszał ani o Michu (o nim, o niej), ani o Slicku Musi to być najwyraźniej jakiś BOT, albo under18, albo keyboard warrior, albo ...
Zdrav,
--
RudeBoy
Rajmund - Sob Wrz 02, 2006 9:01 pm
| Pawcio napisał/a: | | Jestem po rozmowach z Pawłem z Łodzi i Zapendem , obaj maja jeszcze sami sie zgłosić ale wstępnie piszę żę maja być.!! |
Hej, to dobra wieść Brakowało nam Zapenda ostatnimi razy. Zapendzie drogi, jesteś tu czasem?
Pozdrawiam,
Rajmund
[ Dodano: Sob 02 Wrz, 2006 10:03 pm ]
| RudeBoy napisał/a: | Salut,
| Rajmund napisał/a: | No przestań... Nie rób nam tego po raz kolejny... Ale wytrwały jesteś, to fakt... |
Rajmund, nikt w Olkuszu nie słyszał ani o Michu (o nim, o niej), |
To by wyjaśniało jak mu się udało nie być aż 10 razy na Spotkaniu. On po prostu nie istnieje
Pozdrawiam,
Rajmund
WD - Pon Wrz 04, 2006 12:03 pm
Mi tam ryba kiedy (się Kolega z Łodzi nie denerwuje ), jeżeli nic się nagle nie zawali to oczywista przyjadę.
Trochę szkoda, że tak późno, bo pogoda będzie do bani, ale ja mi ma Kuzyn w rękaw płakać...
Tylko jak kurna nie przyjedziesz ...
Pozdrav,
Wojtek K
michu - Pon Wrz 04, 2006 1:01 pm
| RudeBoy napisał/a: | | Rajmund, nikt w Olkuszu nie słyszał ani o Michu (o nim, o niej), ani o Slicku Confused Musi to być najwyraźniej jakiś BOT, albo under18, albo keyboard warrior, |
keyboard warrior!???
TO SKANDAL
gdybyś tylko chciał RBoy spać ze mną w jednym pokoju, to na pewno bym przyjechał..
Wojciech - Pon Wrz 04, 2006 5:45 pm
Cześć,
Tomek to ma jednak dobrze. Dla Niego to nawet pogodę się wybaczy
Zrobiliśmy wstępną kalkulację imprezy przy 20 uczestnikach. Sądzę, że trzeba zapewnić na dwa dni 10 butelek whisky. Na pierwszy dzień 5 różnych Bruichladdich, a na drugi 5 innych ciekawostek. Proponujemy koszt imprezy ok. 250 zł na osobę. W tej cenie noclegi ze śniadaniami, catering na sobotę, jakieś suche jedzonko na piątek (w Modliszowie się sprawdziło ) i oczywiście whisky. Będą to raczej ciekawe pozycje, czyli niestety nie najtańsze. Co o tym sądzicie
Na razie wstępne zgłoszenia:
Rajmund, Asia & Wojtek (a co z Łukaszem nie musi nic jeść w Czechach), RudeBoy (mam nadzieję, że z RudeGirl), Szczecin x 3, Pawcio, Tomek x 2, Wojtek i ....
Może wreszcie Wałbrzych ruszy się z domu. W Karkonosze niedaleko, to nie wyprawa nad morze
Wojciech
RudeBoy - Pon Wrz 04, 2006 6:12 pm
Salut,
| michu napisał/a: | keyboard warrior!??? TO SKANDAL |
Skandal to grał w Dezerterze
| michu napisał/a: | gdybyś tylko chciał RBoy spać ze mną w jednym pokoju, to na pewno bym przyjechał.. |
Wiesz co, ja jestem otwarty na takie propozycje Najpierw spacer, potem kolacja przy Lafroju, potem śniadanie i od nowa. Teraz odbędzie się to po raz 11-ty
Zdrav,
--
RR
Rajmund - Pon Wrz 04, 2006 9:41 pm
| Wojciech napisał/a: | | Na pierwszy dzień 5 różnych Bruichladdich, a na drugi 5 innych ciekawostek. Proponujemy koszt imprezy ok. 250 zł na osobę. W tej cenie noclegi ze śniadaniami, catering na sobotę, jakieś suche jedzonko na piątek (w Modliszowie się sprawdziło ) i oczywiście whisky. Będą to raczej ciekawe pozycje, czyli niestety nie najtańsze. Co o tym sądzicie |
Mnie się podoba. Jasne, że bardziej by mi się podobało gdyby to było 25zł, a nie 250 ale trudno, jakoś damy radę. No i do Karpacza serce mi się rwie. A może w ramach porannej rozgrzewki wbiegniemy na Śnieżkę? Marszobieg Kotłem Łomniczki proponuję. Żadnych tam wyciągów Dla wyczynowców - w maskach pgaz
Tak czy owak, potwierdzam raz jeszcze swój udział. Spróbuję zaatakować resztę ludzi z okolicy. Są przecież wśród nich wielbiciele pysznych whisky
Pozdrawiam,
Rajmund
pawelb - Wto Wrz 05, 2006 11:02 am
czesc,
Z Lodzi wstepnie ze trzy sztuki a moze da sie namowic jeszcze kogos na I Zimowe Spotkanie z Whisky,
pawel
Kami - Czw Wrz 07, 2006 8:23 am
Tylko człeka nie było parę dni na forum a tu tyle postów sie posypało.
My z Martą sie oczywiście stawiamy, zresztą chyba i tak jesteśmy już dopisani do listy.
Asia, olej zaocznych bo Ci Wojtka spijemy i porobimy mu fotki z jakimiś sexownymi owieczkami
Wojtek - Czw Wrz 07, 2006 8:35 am
Z sexownymi owieczkami to pól biedy... gorzej jak by były z jakimś starym capem
Ale co do spicia to będę trzymał za słowo !
RudeBoy - Nie Wrz 17, 2006 11:14 am
Salut,
Bym zapomniał: Piotr ElBocheno z Wawy też się pisze, można rzec, że już tradycyjnie, bo trzeci raz
Zdrav,
--
RudeBoy
Pawcio - Wto Wrz 19, 2006 12:52 pm
Super, a jak tym razem jedziemy??
ryba - Czw Wrz 28, 2006 8:18 am
Ustalę , czy Paweł brał moją osobę pod uwagę XI spotkanie , w każdym razie piszę się na nie.
Pozdrawiam
Sławek
WD - Pią Wrz 29, 2006 9:12 am
Program OK, koszty akceptowalne.
Tylko pogodę zamówcie
Z drugiej strony I Spotkanie było jeszcze później a pogoda dopisała...
Trzymać mi wszyscy kciuki! Tzn. sobie trzymać, nie mnie
Wojciech - Pon Paź 02, 2006 4:33 pm
Cześć,
Pogoda zamówiona, na pewno będzie. Klimat też
Mamy już początek października i wszyscy niezdecydowani mogli już podjąć decyzję.
Oczywiście jedynie słuszną
Przy zakładanych 20 osobach koszt imprezy powinien wynieść 250 zł od osoby.
Prosimy o ostateczne deklaracje na mail Dawida: dav.phx@interia.pl i wpłatę zaliczki
po 150 zł. Dokładne dane i numer rachunku mailem.
Pozdrawiam
Wojciech
|
|
|