czyli lustra precz! - XI Spotkanie
Pawcio - Pią Paź 06, 2006 9:46 am
Zrobione;))
Wojtek - Śro Paź 11, 2006 8:32 am
Wypite... to znaczy zrobione
David - Śro Paź 11, 2006 11:46 am
Witam!
Jako zbieracz zaliczek na XI spotkanie chciałbym pochwalić prymusów, czyli tych którzy juz wpłacili zaliczki (mamy ich dopiero siedmioro) i zachęcam pozostałych aby jak najszybciej poszli w ich ślady
Szczegóły pod dav.phx@interia.pl
Pozdrawiam
Kami - Śro Paź 18, 2006 10:03 am
Uprzejmie donoszę że zapłacone i razem z Marta się stawiamy, Kto nastepny??
David - Śro Paź 18, 2006 12:54 pm
Witam,
nie chciałbym wytykać palcami ale zostało jeszcze czterech maruderów, a jutro muszę zrobić przelew Wiktorowi, który udaje sie po nasze smakołyki
Pozdrawiam
Rajmund - Śro Paź 18, 2006 3:05 pm
Już tylko co najwyżej trzech
Pozdrawiam,
Rajmund
David - Śro Paź 18, 2006 7:38 pm
To prawda - pozostało juz tylko Trzech Amigos z miasta Łodzi
Pozdrawiam
RudeBoy - Czw Paź 19, 2006 6:45 pm
Salut,
"... nie musiałeś tego robić..." (cytat z klasyki).
Jeszcze się obrażą i nie przyjadą
Zdrav,
--
RudeBoy
David - Pią Paź 20, 2006 10:06 am
Witam
Oni nie z tych co by sie obrażali(tak mi sie przynajmniej wydaje ) - a przyjechać pewnie przyjadą, bo zaliczki już wpłacone
Wszystko, więc wskazuje na to, iż w XI spotkaniu weźmie udział 19 osób.
Miejsce sptkania - pensjonat Kasia w Karpaczu ul. Świerkowa 2 (w Karpaczu kierunek Orlinek - jak kolarze na TdP - a sama Kasia znajduje się jakieś 200m za Białym Jarem).
Zmotoryzowanym przypominamy o oponach zimowych.
Pozdrawiam
Wojciech - Pon Paź 23, 2006 3:49 pm
Cześć,
Dawid trochę wprowadza defektyzm , że w Karpaczu będzie już śnieg. Śnieżek poczeka do wyborów i spadnie dopiero
13-tego. Karkonosze to są jednak góry i różnie może być . Lepiej być przezornym. Czapki i rękawiczki też lepiej spakować.
Nie ustaliliśmy jeszcze z czego będziemy pić whisky. Zawsze można przywieść jakieś szkło ze sobą, ale tradycyjnie można zamówić. Wiktor zadeklarował się coś załatwić, wybór bardzo okazały:
" ... Kieliszki: niskie pękate - z logo EDRADOUR, ładnie wyprofilowane "a la kielich kwiatu" Zamiennie lub uzupełniająco może być kilka sztuk nieco bardziej ekskluzywnych Dun Bheagan - z bardziej zaokrąglonym profilem. Z wysokich jest natomiast Lagavulin - tulipan (3,50), Compass Box - zaokrąglony (3,50) ew. droższy Ardbeg z przykrywką - tu nadal czekam na dostawę i podanie konkretnej ceny (prawdopodobnie ca. 5 EUR) ..."
Czekamy na szybką decyzję. Ja się skuszę na jednego Edradour i jednego Compass Box - takich jeszcze nie mam
Pozdrawiam
Wojciech
WD - Pon Paź 23, 2006 6:26 pm
Można gdzieś to szkło obejrzeć? Jakiś adresik? Zdjęcia? Akwarele?
WojtekK
P.S. Chyba mam : http://www.whisky-doris.de/preislisteUn.php (na samym dole).
P.P.S. To ja poproszę 1 x Edradour
RudeBoy - Pon Paź 23, 2006 9:57 pm
Salut,
Jakby co, to 4 x Zubehör - Lagavulin Tasting - Glas bitte, czy jakoś tak To znaczy 4 kieliszki by się przydały
Zdrav,
--
RudeTEAM
p.s. jak się dostać do tego Karpacza? Pociąg, autobus?
Wojtek - Wto Paź 24, 2006 6:59 am
A my poprosimy 2 razy kieliszek Lagavulina Dzięki !
David - Wto Paź 24, 2006 1:54 pm
Witam
Do samego Karpacza pociagi nie kursują ale do Jeleniej Góry można dotrzeć pociągiem - jest nawet bezpośrednie połączenie z Warszawy przez Łódź
Ja jednak proponuję dostać się pociągiem do Wrocławia i dalej autobusem do Jeleniej Góry lub bezpośrednio do Karpacza (jest dość sporo połączeń),
vide http://www.pks.jgora.pl/index.php?p=rozkladjazdy
Poza tym z Jeleniej do Karpacza jest niecałe 20km więc w razie czego uruchomimy podręczną komunikację samochodową
Pozdrawiam
Wiktor - Śro Paź 25, 2006 8:12 pm Temat postu: kieliszki Czyli na liście kieliszkowej mamy na tą chwilę 2 x Edradour, 6 x Lagavulin i 1 x Compass Box. Reszta nie potrzebuje? David, Rajmund? Deadline jutro o 12.00!
|
|
|