czyli lustra precz! - XI Spotkanie
Pawcio - Czw Paź 26, 2006 9:25 am Temat postu: Re: kieliszki
| Wiktor napisał/a: | | Czyli na liście kieliszkowej mamy na tą chwilę 2 x Edradour, 6 x Lagavulin i 1 x Compass Box. Reszta nie potrzebuje? David, Rajmund? Deadline jutro o 12.00! |
Dla mnie 1 Lagavulin;)
Kami - Czw Paź 26, 2006 9:48 am
No to ja idę na całość
1x EDRADOUR
1x Dun Bheagan
i mam zamówienie na 8x Ardbeg'a z przykrywką
Wiktor - Czw Paź 26, 2006 11:32 am
zamykamy listę co do Ardbega nie daję gwarancji, zobaczymy czy już są
David - Czw Paź 26, 2006 4:46 pm
Witam,
Ja potwierdzam zamówienie na 3xEdradour - tak dla porządku - bo już Wiktor o tym wie
Pozdrawiam
Wojciech - Sob Paź 28, 2006 2:45 pm
Witam,
Mam propozycję, sądzę, że nikt jej nie odrzuci . Proponujemy podnieść lekko składkę na spotkanie o 20 zł. Istnieje możliwość niewielkiej zmiany menu i zamiast 28 latki zdecydować się na trochę starszą z tej samej destylarni (z jakiej na razie tajemnica ale bardzo solidnej) . Niestety, jak powszechnie wiadomo z wiekiem whisky drożeje .
Wiktor poleca tą zmianę, Dawid i ja też jesteśmy za, a po doświadczeniach z firmą Blackadder w Modliszowie można spodziewać się tylko dobroci. Glenturret był pyszny
Pozdrawiam
Wojciech
Pawcio - Pon Paź 30, 2006 9:29 am
No nie wiem 20 zł , hmmmm............. kurna teraz to już nie wiem ....... hmm....
robi sie strasznie drogo , chyba nie pojadę.
no chyba że świnkę rozbije ) synkowi ) w sumie po kiego mu kasa;))
pawelb - Pon Paź 30, 2006 9:58 am
nie zabijaj swinki ,zli ludzie powiedza ze tata pijaczyna zjadl ja na zakaske
pawel
David - Pon Paź 30, 2006 11:23 am
racja daruj swojej domowej śwince bo ta która miała zginąć, to już czeka w Karpaczu , więc nie musisz przywozić swojej
....a wszystko przez Wiktora, co chwilę dzwoni i proponuje coraz to lepsze rarytasy i jak tu się temu oprzeć
pozdrawiam
WD - Pią Lis 03, 2006 10:05 am Temat postu: Zimowe spotkanie przy whisky? Kto to wykrakał??? Czy organizatorzy biorą odpowiedzialność za pogodę czy nie?
Ja proponuję do zestawu opon zimowych dorzucić jeszcze łańcuch czy dwa, i nie chodzi mi o takie złote na szyję
I w pensjonacie zrobić rezerwację do wiosny, tak na wszelki wypadek!
Narty, sanki, łyżwy brać?
Wojtek
Pawcio - Pią Lis 03, 2006 1:33 pm
Dziwok nie dramatyzuj do 10 wszystko stopnieje;))
pawelb - Pią Lis 03, 2006 3:19 pm Temat postu: Re: Zimowe spotkanie przy whisky? Narty, sanki, łyżwy brać?
Brac,brac k.... m..
I nie wydziwiac,
czesc
pawel
David - Pią Lis 03, 2006 9:59 pm
Dajcie spokój chłopaki mamy zamówione ocieplenie i w dodatu jest w cenie
Wiktor - Nie Lis 05, 2006 12:02 pm Temat postu: już za parę dni... tak jak w reklamie, "oto moment wyboru" ponieważ wypadałoby mi jutro potwierdzić ewentualny zakup Blackaddera... jak do tej pory nie widać szczególnego entuzjazmu ale i nikt nie zgłosił votum separatum ;)
kto jest przeciw? kto się wstrzymał?...
nie widzę, zatem wszyscy są za
WD - Pon Lis 06, 2006 8:47 am
Stopnieje, stopnieje... czyli brać kajaki i kółka ratunkowe?
Co Wy jakoś tak bez humoru
A Blackaddera brać, Pawcio swoje dwie dychy jakoś odpracuje
WD
Kami - Pon Lis 06, 2006 10:25 am
Odwilż na całego?
Czyli co?? Można olać zimówki??
[ Dodano: Pon Lis 06, 2006 10:26 am ]
A Blackaddera oczywiście brać
|
|
|