czyli lustra precz! - XI Spotkanie
pawelb - Śro Lis 08, 2006 2:46 pm
my dotrzemy dopiero kolo 19.00-20.00
pawel+lodz+pawcio
Kami - Pią Lis 10, 2006 8:36 am
Spakowani, samochód pod szpitalem, jak tylko skończymy to szybka jazda do Karpacza, będziemy tak szybko jak się da (7 p.m.?)
Zabieramy laptopa, więc prosimy o zabranie zdjęć z ostatnich zlotów, skopiujemy dla wszystkich
Rajmund - Nie Lis 12, 2006 11:35 am
Witam,
Jużem w domu, po Spotkaniu. Jak zwykle było pysznie Ogromne dzięki dla Organizatorów oraz Zaopatrzeniowców. Ach, ta 30-letnia Glenlivet 1973. Mniam, mniam
Siedzę teraz i zdjęcia obrabiam. Bez nich sam sobie nie uwierzyłbym, że w takiej imprezie dane mi było wziąć udział. A pomyśleć, że jeszcze w piątek zastanawiałem się czy w ogóle jechać... Ogromne dzięki pod adresem wszystkich uczestników.
Pozdrawiam,
Rajmund
Wiktor - Nie Lis 12, 2006 6:35 pm
Zaopatrzenie również powróciło do bazy Dziękujemy wszystkim za fantastyczne spotkanie, chwile niezapomniane! I dziękujemy za podziękowania
Karpacz okazał się być miejscem tak swojskim, że wracamy tuż po Nowym Roku
Tymczasem zakładam nowy temat w dziale "Relacje". Dyskusję dotyczącą wrażeń z degustacji (i nie tylko) proponuję przenieść właśnie tam.
Jeszcze raz wielkie dzięki za organizację!
WD - Nie Lis 12, 2006 7:51 pm
Katowice w domu, Gdynia w pociągu (po wizycie we wrocławskim Spiżu - tym to ciągle mało
Dziękuję wszystkim za wspólny weekend Rajmund, mam Cię na świetnym zdjęciu (parę innych też się udało...)
Pozdrawiam,
Wojtek Dziwok
Rajmund - Nie Lis 12, 2006 7:59 pm
No to ja poproszę to zdjęcie
Pozdrawiam,
Rajmund
|
|
|