Ulubiona whisky: Ben Nevis i Caol Ila
Dołączył: 19 Kwi 2006 Posty: 1674 Skąd: Poznań
Wysłany: Pią Lis 09, 2012 10:57 am
He he, chinczycy opracowali technologię produkcji wina z suszonych ryb. Cała niemała produkcja idzie za spore pieniądze do Japonii.
A tak na marginesie, skoro to była tak pożyteczna i ekenomiczna formuła gorzelnictwa to moze na ciężkie czasy kryzysu powróci, niech to pijaństwo sie na coś przyda, choćby krowom. Przy okazji może jakieś ciekawe smaki i aromaty pojawią się kiedyś w kieliszkach, co by nie było nudno, bo z tego słodu to im coraz trudniej coś dobrego zrobić
jakby nie wyszło z marchwią to mozna z kryla
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum