Bary z whisky |
Autor |
Wiadomość |
oscarez
Singlemalt Whisky Apostle Pryncypiał BOW
Ulubiona whisky: Ben Nevis
|
Wysłany: Nie Lis 02, 2014 7:07 pm
|
|
|
1963 napisał/a: | Bardzo interesująca propozycja. Czy mogę prosić ziomala o jakiś przybliżony termin i ogólne warunki uczestnictwa w biesiadzie. |
bardzo proste. co roku biletem butelka whisky. Nadzorowana przez organizatorów. co roku niestety drożej jak to dobra whisky. W tym zapewne okolice 300-400 euro
Wiktorze popraw mnie jesli się mylę. |
|
|
|
|
Wiktor
God of Hate koordynator BOW
Ulubiona whisky: sobotnia
|
Wysłany: Nie Lis 02, 2014 7:34 pm
|
|
|
Nie mylisz się. 300-400 przy odrobinie szczęścia |
_________________ Pozdrawiam,
Wiktor
-----------------------------------------
"Od Arrana, ognia, wojny, i do tego od człowieka, co się wszystkim nisko kłania, niech nas zawsze Bóg obrania"
"Piłem whisky, którym Wy młodzi nie dalibyście wiary. Atakujące płomieniem prosto ku gardzieli. Piłem mieniące się Ardbegi po ciemnej sherry, nalewane prosto z beczek u bram sklepów Sukhindera. Wszystkie te dramy znikną w czasie, jak roczniki na etykietach... Czas umierać" |
|
|
|
|
Adam Hochul
Singlemalt Whisky Crusader SM in Campbeltown
Ulubiona whisky: Ben Nevis
|
Wysłany: Pią Lis 07, 2014 10:41 am
|
|
|
Pil bym! W barze, przy barze, na barze, albo nawet w domu A czy moge na prv dostac liste mozliwych zakupow jesli bym sie zjawil na 2gi dzien swiatecznych celebracji? |
_________________ Doing does |
|
|
|
|
rosomak
Singlemalt Whisky Prophet
Ulubiona whisky: Brora
|
|
|
|
|
Hogshead
Singlemalt Whisky Acolyte & Pisshead
Ulubiona whisky: BOW more
|
Wysłany: Nie Mar 19, 2017 3:55 pm
|
|
|
Gdyby ktoś się znalazł w grodzie Kopernika to niech wpadnie do Coffee and Whisky House w Kamienicy Pod Atlantem, to jest blisko Rynku Staromiejskiego, róg Rabiańskiej i Ducha Świętego. W menu mają głównie blendy, amerykańskie whiskeye a z maltów podstawowe wersje, żadnych białych kruków ale ogólnie klimat tego miejsca jest miły. Dobrze że takie coś powstało. Można tam po prostu posiedzieć i błogo rozpływac się w niebycie. |
_________________ it's sair ficht fir howfay bred |
|
|
|
|
|