Dalwhinnie 30 YO 2019 special release |
Autor |
Wiadomość |
dalwhinnie
Blendedwhisky Flagellant Dalwhinnie

Ulubiona whisky: Dalwhinnie
|
Wysłany: Nie Mar 19, 2023 4:35 pm Dalwhinnie 30 YO 2019 special release
|
|
|
Witam. Sprzedam limitowaną DALWHINNIE higland single malt scotch whisky. Edycja specjalna 2019 r release, 30- letnia, 0,7 l. Butelka numerowana- wyprodukowano jedynie 7.584 sztuki. Pomijając wyjątkowy smak 54,7%, jest to świetna inwestycja. Obecnie ceny za butelkę oscylują w granicach 500 £. Zainteresowanych proszę o kontakt
[ Dodano: Nie Mar 19, 2023 4:38 pm ]
https://www.whiskybase.co...sky-note-holder |
|
|
|
 |
whiskybdg
Singlemalt Whisky Acolyte

Ulubiona whisky: Ardbeg, Caol ila
|
|
|
|
 |
dalwhinnie

|
Wysłany: Pon Mar 20, 2023 5:43 pm
|
|
|
odnośnie ceny kierowałem się tylko i wyłącznie linkiem który umieściłem pod ogłoszeniem https://www.whiskybase.co...sky-note-holder. Kwotę 500 £ umieściłem jako informację, a nie oczekiwaną przeze mnie;-) pozdrawiam |
|
|
|
 |
Wiktor
God of Hate koordynator BOW

Ulubiona whisky: sobotnia
|
Wysłany: Wto Mar 21, 2023 10:20 am
|
|
|
Podanie oczekiwanej ceny jest obowiązkowe, przypominam. Proszę uzupełnić tę informację dziś do końca dnia. |
_________________ Pozdrawiam,
Wiktor
-----------------------------------------
"Od Arrana, ognia, wojny, i do tego od człowieka, co się wszystkim nisko kłania, niech nas zawsze Bóg obrania"
"Piłem whisky, którym Wy młodzi nie dalibyście wiary. Atakujące płomieniem prosto ku gardzieli. Piłem mieniące się Ardbegi po ciemnej sherry, nalewane prosto z beczek u bram sklepów Sukhindera. Wszystkie te dramy znikną w czasie, jak roczniki na etykietach... Czas umierać" |
|
|
|
 |
dalwhinnie

|
Wysłany: Wto Mar 21, 2023 4:17 pm
|
|
|
Wiktor napisał/a: | Podanie oczekiwanej ceny jest obowiązkowe, przypominam. Proszę uzupełnić tę informację dziś do końca dnia. |
dziękuję za informację, nie wiedziałem- oczekiwana i atrakcyjna dla kupującego kwota to 1.500zł. Do symbolicznej negocjacji, stan butelki oraz tuby idealny. Numer butelki 0394 z 7.584 wyprodukowanych. pozdrawiam |
|
|
|
 |
maksmaks
Blendedwhisky Flagellant

Ulubiona whisky: Ardbeg uigedail
|
Wysłany: Nie Kwi 09, 2023 9:31 pm
|
|
|