|
bestofwhisky.pl
Forum koneserów i pasjonatów | Hejtujemy od 2005 roku
|
|
słów kilka od ...beginera |
| Autor |
Wiadomość |
coldmalt
Blendedwhisky Flagellant

|
Wysłany: Sob Gru 31, 2005 2:42 am słów kilka od ...beginera
|
|
|
| Jako osoba dopiero co zaczynająca tą [mam nadzieje] fascynująca podróz po szlaku wody życia, miałbym pare pytań dotyczących próbek single malt. Niedługo chce coś zamówić z tej sporej oferty single malt's ,chciałbym jednakże zeby ktos kompetentny mógł napisać które są godne polecenia mnie czyli osobie zaczynającej. Nie chce sie zrazić wiec na początek prosiłbym o nazwy jakis delikatnych łagodnych w smaku, bez ostrego zapachu torfu czy zbyt słonych, najlepiej tych młodszych. |
|
|
|
 |
Wiktor
God of Hate koordynator BOW

Ulubiona whisky: sobotnia
|
Wysłany: Wto Sty 03, 2006 10:44 pm
|
|
|
| hej. nie chcąc być posądzonym o autoreklamę zasugeruję tylko byś skierował swą uwagę w stronę Speyside... młodsze delikwentki możesz sobie spokojnie odpuścić, naprawdę ciekawe smaki zaczynają się tam od około 15-18 y.o. |
_________________ Pozdrawiam,
Wiktor
-----------------------------------------
"Od Arrana, ognia, wojny, i do tego od człowieka, co się wszystkim nisko kłania, niech nas zawsze Bóg obrania"
"Piłem whisky, którym Wy młodzi nie dalibyście wiary. Atakujące płomieniem prosto ku gardzieli. Piłem mieniące się Ardbegi po ciemnej sherry, nalewane prosto z beczek u bram sklepów Sukhindera. Wszystkie te dramy znikną w czasie, jak roczniki na etykietach... Czas umierać" |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
| |
|