|
Royal Mile Whiskies 2009/2010 |
| Autor |
Wiadomość |
oscarez
Singlemalt Whisky Apostle Pryncypiał BOW

Ulubiona whisky: Ben Nevis
|
Wysłany: Wto Gru 29, 2009 12:17 pm
|
|
|
| jesli Mik_us nie potwierdzi w sklepie obecnosci tego tomatina w "magazynie centralnym" to wchodze. |
|
|
|
 |
powermac
Singlemalt Whisky Follower

Ulubiona whisky: z beczki po sherry
|
|
|
|
 |
mik_us
Singlemalt Whisky Crusader

Ulubiona whisky: Kilka na A i na B ;)
|
Wysłany: Wto Gru 29, 2009 5:11 pm
|
|
|
| oscarez napisał/a: | | jesli Mik_us nie potwierdzi w sklepie obecnosci tego tomatina w "magazynie centralnym" to wchodze. |
Nie potwierdzam. Czekam na styczniowe informacje. Wycofać zamówienie na dwie butelki ? Wiktor na Twoją też ? Ciekawe czy da się to zrobić bez kosztowo...
[ Dodano: Wto Gru 29, 2009 5:30 pm ]
Polałem za CI. Powinno jutro kapnąć na konto. |
_________________ Pozdrawiam
mik_us
http://whisky-blog.pl |
|
|
|
 |
oscarez

|
Wysłany: Wto Gru 29, 2009 8:05 pm
|
|
|
| mik_us napisał/a: | | Ciekawe czy da się to zrobić bez kosztowo... |
skoro nie potrafia Buce powiedziec czy bedzie wogole, kiedy i za ile to branie przedplaty jest juz bezczelnoscia. A czy oni jak nie zrealizuja tego zamowienia to poniosa koszty jakies?? to jakas paranoja a nie sklep kur... |
|
|
|
 |
Wiktor
God of Hate koordynator BOW

Ulubiona whisky: sobotnia
|
Wysłany: Wto Gru 29, 2009 9:18 pm
|
|
|
Spokojnie, spokojnie... Na razie wysłałem zapotrzebowanie i czekam na potwierdzenie osiągalności. Jeśli gdzieś jakieś flaszki okażą się "wolne", powinniśmy karton capnąć Ale nie ma co robić sobie szczególnie wielkich nadziei na (szybki) sukces.
Acha jakby w Royal mieli robić jakiś dym, to może od razu im podziękować? Cholera, przecież żadnej łaski nam nie świadczą... |
_________________ Pozdrawiam,
Wiktor
-----------------------------------------
"Od Arrana, ognia, wojny, i do tego od człowieka, co się wszystkim nisko kłania, niech nas zawsze Bóg obrania"
"Piłem whisky, którym Wy młodzi nie dalibyście wiary. Atakujące płomieniem prosto ku gardzieli. Piłem mieniące się Ardbegi po ciemnej sherry, nalewane prosto z beczek u bram sklepów Sukhindera. Wszystkie te dramy znikną w czasie, jak roczniki na etykietach... Czas umierać" |
|
|
|
 |
mik_us

|
Wysłany: Wto Gru 29, 2009 10:04 pm
|
|
|
Nie wiem... czemu macie pretensje do sklepu. Rozmawiałem z nimi na temat Tomatina raz i raz wymieniliśmy emaile (zamówienia składam pisemnie) i stanęło na tym że informacja zwrotna będzie w styczniu. Od tamtej pory jest bicie piany na forum w tym temacie. Poza forum nadal jest cisza i spokój, nie rozmawiam na ten temat w sklepie.
Co do dymu to ja się z zadymiarzami nie zadaję Wszystko jest załatwiane w miłej i profesjonalnej atmosferze. Jutro idę po kolejne dwie butelki do nich. Dlatego się pytałem o wycofanie zamówienia - będę to robił pierwszy raz i sam jestem ciekawy rezultatu.
Oskar wyluzuj )) Najwięcej piszesz a inni kupują
Tomatiny już mamy rozliczone z CI - przelew zrobiłem - nie wejdę w Nowy Rok z długami |
mik_us
|
|
|
 |
maro

Ulubiona whisky: Caol Ila
|
Wysłany: Wto Gru 29, 2009 11:04 pm
|
|
|
| oscarez napisał/a: |
skoro nie potrafia Buce powiedziec czy bedzie wogole, kiedy i za ile to branie przedplaty jest juz bezczelnoscia. A czy oni jak nie zrealizuja tego zamowienia to poniosa koszty jakies?? to jakas paranoja a nie sklep kur... |
takie emocje zaraz po świętach, czytam i |
_________________ Piję więcej!
Pozdrawiam Marek |
|
|
|
 |
Wiktor

|
Wysłany: Wto Gru 29, 2009 11:59 pm
|
|
|
Chyba nie może być obecnie mowy o "wycofaniu" zamówienia przez nas Zamówiłeś Mirku 5 butli dość dawno temu i sklep nie wywiązał się z realizacji z uwagi na brak towaru, przy okazji wprowadzając w błąd klientów nieaktualną ofertą na stronie internetowej. Dodatkowo nie był w stanie potwierdzić czy zamówienie jest wogóle w stanie zrealizować. I chyba na tym etapie jesteśmy?
Kolejnym normalnym krokiem w takiej sytuacji byłoby poinformowanie klienta przez sklep o tym, co może faktycznie zorganizować, na kiedy i w jakiej cenie. Wtedy my decydujemy czy dalej interesuje nas taki wariant, czy też nie. Zwykle tak to działa |
Wiktor
"Od Arrana, ognia, wojny, i do tego od człowieka, co się wszystkim nisko kłania, niech nas zawsze Bóg obrania"
"Piłem whisky, którym Wy młodzi nie dalibyście wiary. Atakujące płomieniem prosto ku gardzieli. Piłem mieniące się Ardbegi po ciemnej sherry, nalewane prosto z beczek u bram sklepów Sukhindera. Wszystkie te dramy znikną w czasie, jak roczniki na etykietach... Czas umierać" |
|
|
|
 |
mik_us

|
Wysłany: Śro Gru 30, 2009 12:18 am
|
|
|
Na pewno działa to tak jak piszesz... Nie sposób się z Tobą nie zgodzić w tych tematach
Poczekamy... na ich ofertę... na oferty alternatywne (za jakie Ty sznurki pociągasz ? )
i... kieliszki w dłoń |
mik_us
|
|
|
 |
oscarez

|
Wysłany: Śro Gru 30, 2009 8:05 am
|
|
|
| mik_us napisał/a: | | Oskar wyluzuj )) Najwięcej piszesz a inni kupują |
kupuje ale na szczescie nie tam. raz sprobowalem i sie nie udalo.
[ Dodano: Sro Gru 30, 2009 8:09 am ]
| mik_us napisał/a: | | Ciekawe czy da się to zrobić bez kosztowo... |
nie odzywalbym sie juz wcale gdybys nie zaczal sie zastanawiac nad tym. bo z jakiej racji mamy jakies koszty ponosic. tym samym czekam na Wiktora i przestaje sie na temat RMW wypowiadac. |
|
|
|
 |
Wiktor

|
Wysłany: Śro Gru 30, 2009 10:41 am
|
|
|
| mik_us napisał/a: | | Poczekamy... na ich ofertę... na oferty alternatywne |
To rozwiązanie najbardziej perspektywiczne
Ja również próbuję ustalić coś z UK, jednak świąteczny bezwład nadal trwa nie tylko na północy |
Wiktor
|
|
|
 |
KoDeR
Singlemalt Whisky Follower początkujący

Ulubiona whisky: żebym ja to wiedział
|
Wysłany: Śro Gru 30, 2009 2:45 pm
|
|
|
| Taa, okres pomiędzy świętami a nowym rokiem to masakra. W Irlandii dopiero dzisiaj zostały otworzone poczty i banki, nawet część sklepów było pozamykanych. Podejrzewam, że i w UK jest podobnie. |
_________________ Pozdrawiam, Andrzej. |
|
|
|
 |
mik_us

|
Wysłany: Śro Gru 30, 2009 6:28 pm
|
|
|
| KoDeR napisał/a: | | Taa, okres pomiędzy świętami a nowym rokiem to masakra. W Irlandii dopiero dzisiaj zostały otworzone poczty i banki, nawet część sklepów było pozamykanych. Podejrzewam, że i w UK jest podobnie. |
Podobnie... Wększość ma urlop a jeżeli nie to jutro po czterech godzinach uciekają z pracy do domu tak jak w Wigilię... |
mik_us
|
|
|
 |
KoDeR
Singlemalt Whisky Follower początkujący

Ulubiona whisky: żebym ja to wiedział
|
Wysłany: Śro Gru 30, 2009 11:20 pm
|
|
|
| Tak, zamówiłem dzisiaj online kartę pamięci. Zamierzałem odebrać osobiście, ale nie ma szans na odbiór, aż do 4 stycznia. Hehe, oni są szaleni. |
_________________ Pozdrawiam, Andrzej. |
|
|
|
 |
powermac

Ulubiona whisky: z beczki po sherry
|
Wysłany: Wto Lut 02, 2010 2:09 pm
|
|
|
| mik_us napisał/a: | | Rozmawiałem z nimi na temat Tomatina raz i raz wymieniliśmy emaile (zamówienia składam pisemnie) i stanęło na tym że informacja zwrotna będzie w styczniu. |
Tak się przypominam, czy RMW dotrzymało słowa i podało jakieś dane na temat naszego Tomatina? |
_________________ Pozdrawiam, Irek
http://pomaranczowastrefa.pl |
|
|
|
 |
|
|