|
Blue Label na zbyciu |
| Autor |
Wiadomość |
Talasorian
Blendedwhisky Flagellant

|
Wysłany: Czw Paź 25, 2007 5:04 pm Blue Label na zbyciu
|
|
|
Witam,
Dostalem dwie butelki Johnny Walker'a blue label, jedna oczywiscie zostanie rozpracowana w ramach degustacji, bo nigdy jeszcze nie pilem blue. Drugą chetnie oddam w dobre ręce (a co mi tam - w złe również) za niewielkie pieniądze.
W razie pytan - talasorian@autograf.pl |
_________________ Nie ma nic gorszego niż zostawić po sobie źle wyglądające zwłoki |
|
|
|
 |
Wiktor
God of Hate koordynator BOW

Ulubiona whisky: sobotnia
|
Wysłany: Czw Paź 25, 2007 10:05 pm
|
|
|
"Było na BlueLabel oferentów wielu, lecz żaden z nich swego nie osiągnał celu"
Głównie z uwagi na oczekiwaną cenę
Ale może tym razem jest inaczej?... |
_________________ Pozdrawiam,
Wiktor
-----------------------------------------
"Od Arrana, ognia, wojny, i do tego od człowieka, co się wszystkim nisko kłania, niech nas zawsze Bóg obrania"
"Piłem whisky, którym Wy młodzi nie dalibyście wiary. Atakujące płomieniem prosto ku gardzieli. Piłem mieniące się Ardbegi po ciemnej sherry, nalewane prosto z beczek u bram sklepów Sukhindera. Wszystkie te dramy znikną w czasie, jak roczniki na etykietach... Czas umierać" |
|
|
|
 |
Czarek
Singlemalt Whisky Prophet

Ulubiona whisky: Ben Nevis i Caol Ila
|
Wysłany: Pią Paź 26, 2007 8:14 am
|
|
|
Jeśli nie będzie chętnego na solową "inwestycję" , to zawsze można rozważać zakup na składaka .
Czarek |
_________________ Pozdrawiam |
|
|
|
 |
parominius
Singlemalt Whisky Combatant

|
Wysłany: Pią Paź 26, 2007 8:21 am
|
|
|
| witam..."składaczek" przy mądrej ofercie to godna uwagi kwestia;-)..ciekawi tylko cena "niebieskiego dżentelmena"....pozdrawiam |
_________________ "Maturacja" whisky,czyli po naszemu "dojrzewanie"o ironio wnosi do niej młodzieńcze błyski,energę,zadziornosć, lub też dziewczęcą łagodność,ułożenie,dobre wychowanie,kwiecistość,flirtowanie z Lolitą... |
| Ostatnio zmieniony przez parominius Pon Paź 29, 2007 8:53 am, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
Czarek
Singlemalt Whisky Prophet

Ulubiona whisky: Ben Nevis i Caol Ila
|
Wysłany: Pią Paź 26, 2007 5:13 pm
|
|
|
Tak i tak będzie bolało
Czarek |
_________________ Pozdrawiam |
|
|
|
 |
Wiktor

|
Wysłany: Pią Paź 26, 2007 8:03 pm
|
|
|
Sprawa prosta, cena musi być adekwatna do trunku - w końcu my nie z tych, którzy płacą za ładne opakowanie
Czekamy! |
Wiktor
"Od Arrana, ognia, wojny, i do tego od człowieka, co się wszystkim nisko kłania, niech nas zawsze Bóg obrania"
"Piłem whisky, którym Wy młodzi nie dalibyście wiary. Atakujące płomieniem prosto ku gardzieli. Piłem mieniące się Ardbegi po ciemnej sherry, nalewane prosto z beczek u bram sklepów Sukhindera. Wszystkie te dramy znikną w czasie, jak roczniki na etykietach... Czas umierać" |
|
|
|
 |
David
Singlemalt Whisky Crusader

Ulubiona whisky: Ardbeg Park
|
Wysłany: Pią Paź 26, 2007 9:39 pm
|
|
|
| Wiktor napisał/a: | | Sprawa prosta, cena musi być adekwatna do trunku - w końcu my nie z tych, którzy płacą za ładne opakowanie |
czyli co ? tak z pięć dyszek plus przesyłka? |
_________________ Pozdrawiam
David |
|
|
|
 |
krystian
Singlemalt Whisky Follower

Ulubiona whisky: Brora
|
Wysłany: Pią Paź 26, 2007 11:13 pm
|
|
|
Gdyby dało się rozłożyć tego jaśka na składniki pierwsze to nawet można by dać siedem dyszek
pozdrawiam > krystian |
|
|
|
 |
David

|
Wysłany: Sob Paź 27, 2007 10:10 am
|
|
|
A nie no wtedy to i owszem |
David |
|
|
|
 |
Pawcio
Singlemalt Whisky Apostle

Ulubiona whisky: Caol Ila
|
Wysłany: Sob Paź 27, 2007 10:28 am
|
|
|
| A ja tam nie jestem ciekawy, tak jak nie mam ochoty przejechać sie renault Laguna , tak samo nie mam ochoty golnąć blue jaśka, niby po co??żeby zaliczyć że piłem??Jest mnóstwo ciekawszych butelek . |
_________________ Pozdrawiam.Pawcio.
"Crusader i Złych Macallan'ów Niszczyciel. Postrach Karuizaw. Protektor Ardmorów. Wielki Piewca CI. BOW Inkwizytor In Spe"P.W.Jasnowski.
NIE TEN PRZYJACIEL, CO CIĘ NIESIE Z KNAJPY DO DOMU, A TEN CO CZOŁGA SIE RAZEM Z TOBĄ |
|
|
|
 |
Wiktor

|
Wysłany: Sob Paź 27, 2007 10:42 am
|
|
|
"pięć dyszek" (plnów?) w takiej grupie szaleństw nie będzie ale co do zasady zgadzam się z Pawciem, a i Rajmund, o ile pamiętam również "samochodowo", wypowiadał się onegdaj na temat BL w tonie średnio pochlebnym...
zresztą jaka to whisky każdy widzi (i wie)
...chyba? |
Wiktor
|
|
|
 |
parominius

|
Wysłany: Sob Paź 27, 2007 12:49 pm
|
|
|
Witam...człowiek będzie rozsądny i cenę rozsądną poda....by przerostu formy nad treścią nie krzewić... Prawda Talasorian??????
Pozdrawiam. |
_________________ "Maturacja" whisky,czyli po naszemu "dojrzewanie"o ironio wnosi do niej młodzieńcze błyski,energę,zadziornosć, lub też dziewczęcą łagodność,ułożenie,dobre wychowanie,kwiecistość,flirtowanie z Lolitą... |
|
|
|
 |
Rajmund
Administrator

Ulubiona whisky: już sam nie wiem...
|
Wysłany: Sob Paź 27, 2007 2:33 pm
|
|
|
No cóż, zdziwię się jak poda, szczerze mówiąc. Kolega Talasorian ostatni raz wchodził na nasze forum wtedy, kiedy umieszczał na nim to swoje ogłoszenie. W ogóle, coś mi tu brzydko pachnie. Niby "strzelił zdjęcie", którego jakość jest... w pełni profesjonalna. Takich fotek nie robi się ot, tak, na biurku, w przerwie między kawą, a papierosem... Innymi słowy, zdziwię się jak go w ogóle jeszcze kiedyś tu zobaczymy.
Z drugiej strony... lubię się dziwić
Pozdrawiam,
Rajmund |
|
|
|
 |
parominius

|
Wysłany: Sob Paź 27, 2007 2:52 pm
|
|
|
Więc nie ma nad czym łzawić podłogi...niech czmycha,byle by prędko i byle daleko.Zdjęcie żeczywiście wygląda zbyt "okładkowo".Chyba człek nie trafił. |
|
|
|
 |
David

|
Wysłany: Sob Paź 27, 2007 9:44 pm
|
|
|
kurcze myślałem, że się aukcja rozkręci a tu masz... sami fani burmistrza Giulianiego |
David |
|
|
|
 |
|
|