BenRiach - promocja w M-P Wina |
Autor |
Wiadomość |
awaria_maniac
Singlemalt Whisky Apprentice
Ulubiona whisky: Ardbeg
|
Wysłany: Czw Gru 19, 2013 7:28 am BenRiach - promocja w M-P Wina
|
|
|
Witam ponownie,
mam kolejnego niusa - wszystkie (prawie) whisky SM z destylarni BenRiach z rabatem 35% we wszystkich salonach M-P Wina. Promocja nie obejmuje tylko edycji Single Cask. Promocja działa bo sam wczoraj sprawdziłem w salonie na warszawskiej Marinie Mokotów. Katalogu tym razem nie przesłali - po prostu od cen na stronie trzeba sobie odjąc -35% i policzyć czy warto
Pozdrawiam i przy okazji chciałbym wszystkim życzyć już teraz spokojnych, radosnych Świąt i wymarzonego Single Malta pod choinkę. |
|
|
|
|
Pocieszny_PCS
Singlemalt Whisky Crusader
Ulubiona whisky: Glendronach
|
Wysłany: Pią Gru 20, 2013 12:35 am
|
|
|
Szanowny współużytkowniku forum,
Trochę zaczynasz "pachnieć". Wszystkie twoje posty są o promocjach w M&P. Tym razem powiadamiasz nas o promocji, której nie ma na stronie ani nikt nie dostał newslettera na maila.
Pana z M&P pogoniliśmy kiedyś za wyjątkowo nieprofesjonalne ( i niekulturalne) formy promocji, ale wystarczy spojrzeć na Edda z Pinota by wiedzieć, że jednak się da otwarcie.
Jeżeli jednak jesteś zupełnie przypadkowym gościem, to zachęcam do większego udzielania się na forum w różnych tematach, nawet jeżeli ktoś by miał cię trochę zjechać. |
_________________ ZInnejBeczki.com |
|
|
|
|
awaria_maniac
|
Wysłany: Pią Gru 20, 2013 8:30 am
|
|
|
Witam,
rozumiem podejrzliwość kolegi forumowaicza ale wystarczy się zarejestrować na stronie M-P Wina i każdy może dostawać newslettera na maila z info o promocjach. Z firmą w żaden sposób nie jestem zwiazany no chyba że mamy na myśli to że robie tam coraz więcej zakupów . Polecam kontakt telefoniczny z wybranym salonem i pewnie moje rewelacje się potwierdza a to że nie trąbia o tym na głównych portalach to może i lepiej |
|
|
|
|
MarcinK
Singlemalt Whisky Follower
Ulubiona whisky: ..
|
Wysłany: Pią Gru 20, 2013 9:17 am
|
|
|
|
|
|
|
|
marcmail
|
Wysłany: Śro Kwi 15, 2015 1:59 pm
|
|
|
Jakby kogoś interesowało to w M-P Wina kilka BenRiach-ów aktualnie również jest 35% taniej |
|
|
|
|
Wiktor
God of Hate koordynator BOW
Ulubiona whisky: sobotnia
|
Wysłany: Śro Kwi 15, 2015 3:05 pm
|
|
|
Których Benriachów?... |
_________________ Pozdrawiam,
Wiktor
-----------------------------------------
"Od Arrana, ognia, wojny, i do tego od człowieka, co się wszystkim nisko kłania, niech nas zawsze Bóg obrania"
"Piłem whisky, którym Wy młodzi nie dalibyście wiary. Atakujące płomieniem prosto ku gardzieli. Piłem mieniące się Ardbegi po ciemnej sherry, nalewane prosto z beczek u bram sklepów Sukhindera. Wszystkie te dramy znikną w czasie, jak roczniki na etykietach... Czas umierać" |
|
|
|
|
marcmail
|
Wysłany: Śro Kwi 15, 2015 5:24 pm
|
|
|