|
bestofwhisky.pl
Forum koneserów i pasjonatów | Hejtujemy od 2005 roku
|
|
CI 21yo Dewar Rattray |
| Autor |
Wiadomość |
Wiktor
God of Hate koordynator BOW

Ulubiona whisky: sobotnia
|
Wysłany: Pon Lut 02, 2009 9:57 pm CI 21yo Dewar Rattray
|
|
|
Co poniektórzy Forumowicze pamiętają ją z pewnością, inni być może słyszeli to i owo
Kolega Łukasz zgłosił się dzisiaj z zapytaniem o sampla. Sprawa jest realna, brakuje jednak kilku osób do kompletu. Jeśli ktoś jeszcze miałby ochotę sprawdzić, jak może smakować topowa CI, zapraszamy. Cena próbki 100ml na dzisiaj - 104 zł. Ocena: 90 pkt (whiskyfun.com). Akcja jednorazowa, ważna do odwołania. |
_________________ Pozdrawiam,
Wiktor
-----------------------------------------
"Od Arrana, ognia, wojny, i do tego od człowieka, co się wszystkim nisko kłania, niech nas zawsze Bóg obrania"
"Piłem whisky, którym Wy młodzi nie dalibyście wiary. Atakujące płomieniem prosto ku gardzieli. Piłem mieniące się Ardbegi po ciemnej sherry, nalewane prosto z beczek u bram sklepów Sukhindera. Wszystkie te dramy znikną w czasie, jak roczniki na etykietach... Czas umierać" |
|
|
|
 |
ukaszu
Singlemalt Whisky Combatant uisge beatha

Ulubiona whisky: dymkurzsmród
|
Wysłany: Pon Lut 02, 2009 9:59 pm
|
|
|
100
podziękował |
_________________ slainte ! |
|
|
|
 |
Lubich
Singlemalt Whisky Apprentice

Ulubiona whisky: pracuję nad tym
|
Wysłany: Śro Lut 04, 2009 10:01 pm
|
|
|
Witam
100 proszę |
_________________ Pozdrawiam
Lubich |
|
|
|
 |
Pawcio
Singlemalt Whisky Apostle

Ulubiona whisky: Caol Ila
|
Wysłany: Pią Lut 06, 2009 9:42 am
|
|
|
Ja jeszcze mam ) |
_________________ Pozdrawiam.Pawcio.
"Crusader i Złych Macallan'ów Niszczyciel. Postrach Karuizaw. Protektor Ardmorów. Wielki Piewca CI. BOW Inkwizytor In Spe"P.W.Jasnowski.
NIE TEN PRZYJACIEL, CO CIĘ NIESIE Z KNAJPY DO DOMU, A TEN CO CZOŁGA SIE RAZEM Z TOBĄ |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
| |
|