|
bestofwhisky.pl
Forum koneserów i pasjonatów | Hejtujemy od 2005 roku
|
|
"Mistrzowie samplingu III" |
| Najchętniej sampluję: |
| najlepsze spośród moich whisky, aby się nie zepsuły w butelkach a inni mogli się nimi również zachwycić |
|
0% |
[ 0 ] |
| najgorsze spośród moich whisky, bo żal mi je wylewać - a zresztą nie ma złych whisky! |
|
0% |
[ 0 ] |
| edycje podstawowe, o obniżonej mocy, idealne dla początkujących i świetnie oceniane na Whiskybase |
|
8% |
[ 1 ] |
| doskonałe współczesne wypusty, rekomendowane mi przez ich znajomego sprzedawcę |
|
25% |
[ 3 ] |
| wszystko co popadnie, uwielbiam dzielić się dobrem z innymi |
|
16% |
[ 2 ] |
| wyszukuję faktycznie rzadkie, unikalne edycje o rzeczywistym potencjale, na zakup których sam nie mógłbym sobie pozwolić |
|
25% |
[ 3 ] |
| nie sampluję, bo nie potrafię! |
|
25% |
[ 3 ] |
|
| Głosowań: 12 |
| Wszystkich Głosów: 12 |
|
|
|
| Autor |
Wiadomość |
Wiktor
God of Hate koordynator BOW

Ulubiona whisky: sobotnia
|
Wysłany: Czw Wrz 25, 2014 4:58 pm "Mistrzowie samplingu III"
|
|
|
| Dzisiaj zapraszamy na azjatyckie, dynamiczne, mocne kino akcji. I tylko jedno - ale za to jakie - pytanie! |
_________________ Pozdrawiam,
Wiktor
-----------------------------------------
"Od Arrana, ognia, wojny, i do tego od człowieka, co się wszystkim nisko kłania, niech nas zawsze Bóg obrania"
"Piłem whisky, którym Wy młodzi nie dalibyście wiary. Atakujące płomieniem prosto ku gardzieli. Piłem mieniące się Ardbegi po ciemnej sherry, nalewane prosto z beczek u bram sklepów Sukhindera. Wszystkie te dramy znikną w czasie, jak roczniki na etykietach... Czas umierać" |
| Ostatnio zmieniony przez Wiktor Czw Wrz 25, 2014 5:10 pm, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
bartoszek
Singlemalt Whisky Crusader Nadal poszukuję

Ulubiona whisky: Ekstremalne dziwadła
|
Wysłany: Czw Wrz 25, 2014 5:04 pm
|
|
|
Brakuje trochę innych wariantów...być może bardziej pośrednich, myślę że ten zestaw możliwości raczej nie wyczerpie tematu i jako ankieta nie naświetli sedna sprawy do końca tak jak powinien...a chyba taki cel ma ta ankieta |
|
|
|
 |
Wiktor
God of Hate koordynator BOW

Ulubiona whisky: sobotnia
|
Wysłany: Czw Wrz 25, 2014 5:07 pm
|
|
|
Możemy nakręcić jakieś dodatkowe ujęcia, taśmy starczy, spokojnie. Np. na rynek amerykański, w duchu tolerancji i poprawności politycznej?... Prosimy o propozycje, producenci czekają! |
_________________ Pozdrawiam,
Wiktor
-----------------------------------------
"Od Arrana, ognia, wojny, i do tego od człowieka, co się wszystkim nisko kłania, niech nas zawsze Bóg obrania"
"Piłem whisky, którym Wy młodzi nie dalibyście wiary. Atakujące płomieniem prosto ku gardzieli. Piłem mieniące się Ardbegi po ciemnej sherry, nalewane prosto z beczek u bram sklepów Sukhindera. Wszystkie te dramy znikną w czasie, jak roczniki na etykietach... Czas umierać" |
|
|
|
 |
rosomak
Singlemalt Whisky Prophet

Ulubiona whisky: Brora
|
|
|
|
 |
PawelWojcik
Singlemalt Whisky Crusader

Ulubiona whisky: PE & coke
|
Wysłany: Czw Wrz 25, 2014 6:05 pm
|
|
|
nie sampluje, bo fajnie miec szopke w regale. goscie i tak nie wiedza, ktore edycje sa kiepskie, a wszystkie butelki sa przeciez ladniejsze od tych po gorzale
edit: nie moge tylko do tego palic cygar, strasznie smierdza i drapia w gardlo. |
_________________ serdecznie pozdrawiam spod dywanu,
ja. |
|
|
|
 |
bartoszek
Singlemalt Whisky Crusader Nadal poszukuję

Ulubiona whisky: Ekstremalne dziwadła
|
Wysłany: Czw Wrz 25, 2014 6:38 pm
|
|
|
| Cytat: | bartoszek napisał/a:
chyba
Wink
|
Już nic nie trzeba dodawać |
|
|
|
 |
rad93
Singlemalt Whisky Follower

Ulubiona whisky: słodkości w popiele
|
Wysłany: Pią Wrz 26, 2014 10:13 am
|
|
|
| brakuje: "jeszcze nie samplowałem, bo jestem za młody". |
|
|
|
 |
rozen73
Singlemalt Whisky Follower seeker of malts

Ulubiona whisky: sherry in the dark
|
Wysłany: Pią Wrz 26, 2014 2:22 pm
|
|
|
| PawelWojcik napisał/a: |
edit: nie moge tylko do tego palic cygar, strasznie smierdza i drapia w gardlo. |
To zapal te mniej budżetowe, np.coś z CAO (Soprano, Italia), Camacho, Perdomo, itp. Są setki pysznych batonów do puffnięcia |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
| |
|