|
sample podstawowych wersji |
| Autor |
Wiadomość |
Mistu
Singlemalt Whisky Crusader

Ulubiona whisky: Caol Ila
|
Wysłany: Śro Lis 02, 2011 3:48 pm
|
|
|
Dział taki istnieje: Aktualnie atakujemy, wszystkie tego typu akcje należy tam kierować |
_________________ Mistu
Rzeczywistość to iluzja wywołana brakiem alkoholu |
|
|
|
 |
Pocieszny_PCS
Singlemalt Whisky Crusader

Ulubiona whisky: Glendronach
|
Wysłany: Śro Lis 02, 2011 4:20 pm
|
|
|
Wiemy ze dzial istnieje ale poki co to jeszcze nie wiemy co aktualnie atakujemy. Na razie sie zmawiamy czy w ogole cos kiedys.
Ja z checia, ale dopiero po dlugim weekendzie. Z wymienionych typow pisalbym sie na taliskera i Laga CS. Z wlasnych typow to chetnie bym sprobowal caol ile DE i taliskera DE
Co do Uigedaila to w pinot.pl jest po 249 i sklep jest w Lodzi. Ja ja mam wiec nie bedzie mi przykro ze tym razem nie biore udzialu. Nastepnym razem chetnie sie podlacze |
|
|
|
 |
Pawloff
Singlemalt Whisky Inquisitor

|
Wysłany: Śro Lis 02, 2011 10:46 pm
|
|
|
| MarcinK napisał/a: | Witam,
Na forum pojawiło się trochę nowych osób i chciałem się zorientować w kwestii samplowania, którego raz na jakiś czas mogę się podjąć. Pierwsza taka akcja już za mną.
Znajdą się chętni na składaka na poniższe edycje (ceny tych butelek to ok 300zl za sztuke - zatem cena sampla to gdzieś około 45zl +szkiełko+wysyłka)?
Mortlach 16 F&F
Ardbeg Uigedail
Talisker 57 North?
A może ktoś ma inne pomysły/propozycje? Moze warto będzie za jakiś czas założyć oddzielny temat. A jeżeli chodzi o powyższe butelki, w przypadku zainteresowania zajmę sie rozsamplowaniem. Temat do dyskusji.
Pozdrawiam,
M |
Z chęcią spróbowałbym jeszcze raz sampla Uigedaila. Baaardzo mi pasował.
Laga CS i Taliskera 57 North chętnie skosztuję.
Można do wcześniej wymienionych zaproponować Laphroiga Triple Wood. W tym wypadku jak znajdą się chętni na sample, mogę podjąć się zakupu i samplowania, bo czasami bywam w pobliżu border sklepu, gdzie go można dostać za rozsądną cenę. |
|
|
|
 |
oscarez
Singlemalt Whisky Apostle Pryncypiał BOW

Ulubiona whisky: Ben Nevis
|
Wysłany: Czw Lis 03, 2011 12:26 am
|
|
|
| a jaka to rozsadna cena? |
|
|
|
 |
Pawloff

|
|
|
|
 |
Pawcio
Singlemalt Whisky Apostle

|
Wysłany: Pią Lis 04, 2011 6:27 pm
|
|
|
| Pocieszny_PCS napisał/a: | | Z wlasnych typow to chetnie bym sprobowal caol ile DE i taliskera DE |
a co to je Koala DE?? |
_________________ Pozdrawiam.Pawcio.
"Crusader i Złych Macallan'ów Niszczyciel. Postrach Karuizaw. Protektor Ardmorów. Wielki Piewca CI. BOW Inkwizytor In Spe"P.W.Jasnowski.
NIE TEN PRZYJACIEL, CO CIĘ NIESIE Z KNAJPY DO DOMU, A TEN CO CZOŁGA SIE RAZEM Z TOBĄ |
|
|
|
 |
Wiktor
God of Hate koordynator BOW

Ulubiona whisky: sobotnia
|
Wysłany: Pią Lis 04, 2011 6:33 pm
|
|
|
Prawdopodobnie chodzi o wersję z dodatkiem Paulanera |
_________________ Pozdrawiam,
Wiktor
-----------------------------------------
"Od Arrana, ognia, wojny, i do tego od człowieka, co się wszystkim nisko kłania, niech nas zawsze Bóg obrania"
"Piłem whisky, którym Wy młodzi nie dalibyście wiary. Atakujące płomieniem prosto ku gardzieli. Piłem mieniące się Ardbegi po ciemnej sherry, nalewane prosto z beczek u bram sklepów Sukhindera. Wszystkie te dramy znikną w czasie, jak roczniki na etykietach... Czas umierać" |
|
|
|
 |
Pawcio
Singlemalt Whisky Apostle

|
Wysłany: Pią Lis 04, 2011 6:39 pm
|
|
|
kiedyś se w Edzypcie pilem żeby bakterie zabijać....
lepsza niz pigułki ktore mnie zona chciała dawać ...
ale...
udaje że jej nie widze tak jak tej no pity;)) |
_________________ Pozdrawiam.Pawcio.
"Crusader i Złych Macallan'ów Niszczyciel. Postrach Karuizaw. Protektor Ardmorów. Wielki Piewca CI. BOW Inkwizytor In Spe"P.W.Jasnowski.
NIE TEN PRZYJACIEL, CO CIĘ NIESIE Z KNAJPY DO DOMU, A TEN CO CZOŁGA SIE RAZEM Z TOBĄ |
|
|
|
 |
Pawloff

|
|
|
|
 |