|
bestofwhisky.pl
Forum koneserów i pasjonatów | Hejtujemy od 2005 roku
|
|
Konkurs Spirits.com.pl (nie tylko) |
| Autor |
Wiadomość |
Tomek1
Singlemalt Whisky Inquisitor

Ulubiona whisky: Springbank
|
Wysłany: Czw Gru 25, 2014 5:28 pm
|
|
|
| Kalais84 napisał/a: | | że na tamtym forum macie również rzeszę obrońców |
Mnie się wydaje, że BOW nie potrzebuje obrońców. Albo akceptujesz go z całym dobrodziejstwem inwentarza i uczestniczysz w tej zabawie (super degustacje, porady, rozmowy, ale również czasem szydera), albo nie.
Co do konkursu to szczerze mówiąc przegapiłem. Coś mi się ubzdurało, że to do końca roku. |
|
|
|
 |
Trzymajtusię i
Singlemalt Whisky Follower

Ulubiona whisky: jeszcze nie
|
Wysłany: Czw Gru 25, 2014 5:49 pm
|
|
|
Większość przegapiła, wiem, że na forum mnie nie widać, ale czytam każdego dnia, a post z konkursem dopiero wczoraj dostrzegłem . |
|
|
|
 |
Mariusz888
Singlemalt Whisky Apprentice

Ulubiona whisky: Ardbeg
|
Wysłany: Pią Gru 26, 2014 3:47 pm
|
|
|
Ja tam właśnie piszę mało bo uważam, że nie warto wymądrzać się na temat w którym jest tu znacznie więcej kompetentnych osób - dlatego też właśnie skupiam się przede wszystkim na czytaniu i próbowaniu. Niemniej konkurs przeoczyłem bo jakoś słabo się wyróżniał spośród innych postów, a na dokładkę wiadomo - okres świąteczny + niedawno narodzona córka skutecznie odwracają uwagę. Zdjęć robię sporo i myślę (a jestem nawet wręcz pewien), że gdybym jednak o konkursie przeczytał, to wziąłbym w nim udział A tak to wątek z konkursem BOW był w wątku o konkursie Spirits.com, w którym jak przeczytałem pierwsze posty to sobie po prostu dałem spokój z tym tematem i czytałem pozostałe... |
|
|
|
 |
rosomak
Singlemalt Whisky Prophet

Ulubiona whisky: Brora
|
Wysłany: Pią Gru 26, 2014 3:58 pm
|
|
|
| Kalais84 napisał/a: | | jak zapewne zauważyłeś po ilości moich postów |
| Mariusz888 napisał/a: | | Ja tam właśnie piszę mało bo uważam, że nie warto wymądrzać się na temat w którym jest tu znacznie więcej kompetentnych osób - dlatego też właśnie skupiam się przede wszystkim na czytaniu i próbowaniu. Niemniej konkurs przeoczyłem bo jakoś słabo się wyróżniał spośród innych postów |
Mi akurat w ogole nie chodzilo o to zeby nowi (czy tez niezbyt "starzy") forumowicze pisali malo, nawet przeciwnie. Raczej mialem na mysli tych, ktorzy juz w pierwszych swoich postach (bardzo czesto "sprzedazowych", albo ocennych co do podstawek) rozstawiali wszystkich po kątach i oczekiwali poklasku czy chocby akceptacji. Przykladow niestety nie braklo...
Co do konkursu jasna sprawa zatem - Kalais84 mial racje - w takim razie kolejny konkurs w okolicach polowy maja z zakonczeniem podczas 10lecia. Tlumaczenia, ze ktos nie widzial, albo, ze byly swieta tym razem mam nadzieje sie nie pojawia |
_________________ https://www.youtube.com/watch?v=cOeFhSzoTuc |
|
|
|
 |
PawelWojcik
Singlemalt Whisky Crusader

Ulubiona whisky: PE & coke
|
Wysłany: Pią Gru 26, 2014 5:11 pm
|
|
|
 |
_________________ serdecznie pozdrawiam spod dywanu,
ja. |
|
|
|
 |
Wiktor
God of Hate koordynator BOW

Ulubiona whisky: sobotnia
|
Wysłany: Wto Gru 30, 2014 11:27 am
|
|
|
|
_________________ Pozdrawiam,
Wiktor
-----------------------------------------
"Od Arrana, ognia, wojny, i do tego od człowieka, co się wszystkim nisko kłania, niech nas zawsze Bóg obrania"
"Piłem whisky, którym Wy młodzi nie dalibyście wiary. Atakujące płomieniem prosto ku gardzieli. Piłem mieniące się Ardbegi po ciemnej sherry, nalewane prosto z beczek u bram sklepów Sukhindera. Wszystkie te dramy znikną w czasie, jak roczniki na etykietach... Czas umierać" |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
| |
|