bestofwhisky.pl Strona Główna bestofwhisky.pl
Forum koneserów i pasjonatów | Hejtujemy od 2005 roku

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Konkurs Spirits.com.pl (nie tylko)
Autor Wiadomość
Tomek1 
Singlemalt Whisky Inquisitor

Ulubiona whisky: Springbank
Ostrzeżeń:
 3/4/6
Wysłany: Czw Gru 25, 2014 5:28 pm   

Kalais84 napisał/a:
że na tamtym forum macie również rzeszę obrońców

Mnie się wydaje, że BOW nie potrzebuje obrońców. Albo akceptujesz go z całym dobrodziejstwem inwentarza i uczestniczysz w tej zabawie (super degustacje, porady, rozmowy, ale również czasem szydera), albo nie.
Co do konkursu to szczerze mówiąc przegapiłem. Coś mi się ubzdurało, że to do końca roku.

Trzymajtusię i 
Singlemalt Whisky Follower

Ulubiona whisky: jeszcze nie
Wysłany: Czw Gru 25, 2014 5:49 pm   

Większość przegapiła, wiem, że na forum mnie nie widać, ale czytam każdego dnia, a post z konkursem dopiero wczoraj dostrzegłem :oops: .

Mariusz888 
Singlemalt Whisky Apprentice

Ulubiona whisky: Ardbeg
Wysłany: Pią Gru 26, 2014 3:47 pm   

Ja tam właśnie piszę mało bo uważam, że nie warto wymądrzać się na temat w którym jest tu znacznie więcej kompetentnych osób - dlatego też właśnie skupiam się przede wszystkim na czytaniu i próbowaniu. Niemniej konkurs przeoczyłem bo jakoś słabo się wyróżniał spośród innych postów, a na dokładkę wiadomo - okres świąteczny + niedawno narodzona córka skutecznie odwracają uwagę. Zdjęć robię sporo i myślę (a jestem nawet wręcz pewien), że gdybym jednak o konkursie przeczytał, to wziąłbym w nim udział :) A tak to wątek z konkursem BOW był w wątku o konkursie Spirits.com, w którym jak przeczytałem pierwsze posty to sobie po prostu dałem spokój z tym tematem i czytałem pozostałe...

rosomak 
Singlemalt Whisky Prophet

Ulubiona whisky: Brora
Wysłany: Pią Gru 26, 2014 3:58 pm   

Kalais84 napisał/a:
jak zapewne zauważyłeś po ilości moich postów

Mariusz888 napisał/a:
Ja tam właśnie piszę mało bo uważam, że nie warto wymądrzać się na temat w którym jest tu znacznie więcej kompetentnych osób - dlatego też właśnie skupiam się przede wszystkim na czytaniu i próbowaniu. Niemniej konkurs przeoczyłem bo jakoś słabo się wyróżniał spośród innych postów

Mi akurat w ogole nie chodzilo o to zeby nowi (czy tez niezbyt "starzy") forumowicze pisali malo, nawet przeciwnie. Raczej mialem na mysli tych, ktorzy juz w pierwszych swoich postach (bardzo czesto "sprzedazowych", albo ocennych co do podstawek) rozstawiali wszystkich po kątach i oczekiwali poklasku czy chocby akceptacji. Przykladow niestety nie braklo...
Co do konkursu jasna sprawa zatem - Kalais84 mial racje - w takim razie kolejny konkurs w okolicach polowy maja z zakonczeniem podczas 10lecia. Tlumaczenia, ze ktos nie widzial, albo, ze byly swieta tym razem mam nadzieje sie nie pojawia :razz:

PawelWojcik 
Singlemalt Whisky Crusader

Ulubiona whisky: PE & coke
Wysłany: Pią Gru 26, 2014 5:11 pm   

Wiktor 
God of Hate
koordynator BOW

Ulubiona whisky: sobotnia
Wysłany: Wto Gru 30, 2014 11:27 am   

:lol:
"Od Arrana, ognia, wojny, i do tego od człowieka, co się wszystkim nisko kłania, niech nas zawsze Bóg obrania"

"Piłem whisky, którym Wy młodzi nie dalibyście wiary. Atakujące płomieniem prosto ku gardzieli. Piłem mieniące się Ardbegi po ciemnej sherry, nalewane prosto z beczek u bram sklepów Sukhindera. Wszystkie te dramy znikną w czasie, jak roczniki na etykietach... Czas umierać"

Odpowiedz do tematu